Zunanje povezave so povezave do spletne strani podjetja iz drugih spletnih strani. Pajku iskalnika omogočijo, da stran enostavneje najde. Več kot jih spletna stran ima, hitreje jo pajki odkrijejo.

Internetni trg se nenehno razvija in spreminja, zato je treba slediti smernicam in se mu v vseh pogledih prilagajati. Vsak dan pa je večja tudi konkurenca, zato so dobro pripravljene vsebine temelj dobro izdelane spletne strani. Besedilo na spletni strani pa mora biti razumljivo tako za uporabnike, kot za spletne iskalnike.. 

S pomočjo spletnih iskalnikov lahko povečate svoj spletni promet, zaradi česar je dobra spletna optimizacija bistvenega pomena za uspešnost vaše spletne strani.

Optimizacijo spletne strani je potrebno dobro načrtovati. To napravimo skupaj z vami, upoštevajoč vaše želje in zahteve. Optimizacija spletnega mesta je včasih zelo preprosta, spet drugič pa jo je skoraj nemogoče dobro opraviti. To je odvisno predvsem od vaše dejavnosti, oziroma od tega, koliko vaših konkurentov ima dobro optimizirano spletno mesto. 

Iskalni marketing je najbolj učinkovito orodje direktnega marketinga. Omogoča posredovanje informacij potencialni ciljni publiki, ob vpisu ključnih besed v iskalnike. Predvsem v zadnjih letih je postal vse bolj razširjen tudi v Sloveniji. Glavni cilj iskalnega marketinga je izboljšati položaj spletnega mesta med rezultati v iskalnikih.

© 2016 Info-net d.o.o. | Izdelava spletnih strani, grafično oblikovanje, CRM sistemi, virtualni katalogi. Splošni pogoji poslovanja