Zunanje povezave so povezave do spletne strani podjetja iz drugih spletnih strani. Pajku iskalnika omogočijo, da stran enostavneje najde. Več kot jih spletna stran ima, hitreje jo pajki odkrijejo.

Internetni trg se nenehno razvija in spreminja, zato je treba slediti smernicam in se mu v vseh pogledih prilagajati. Vsak dan pa je večja tudi konkurenca, zato so dobro pripravljene vsebine temelj dobro izdelane spletne strani. Besedilo na spletni strani pa mora biti razumljivo tako za uporabnike, kot za spletne iskalnike.. 

S pomočjo spletnih iskalnikov lahko povečate svoj spletni promet, zaradi česar je dobra spletna optimizacija bistvenega pomena za uspešnost vaše spletne strani.

Optimizacijo spletne strani je potrebno dobro načrtovati. To napravimo skupaj z vami, upoštevajoč vaše želje in zahteve. Optimizacija spletnega mesta je včasih zelo preprosta, spet drugič pa jo je skoraj nemogoče dobro opraviti. To je odvisno predvsem od vaše dejavnosti, oziroma od tega, koliko vaših konkurentov ima dobro optimizirano spletno mesto. 

Iskalni marketing je najbolj učinkovito orodje direktnega marketinga. Omogoča posredovanje informacij potencialni ciljni publiki, ob vpisu ključnih besed v iskalnike. Predvsem v zadnjih letih je postal vse bolj razširjen tudi v Sloveniji. Glavni cilj iskalnega marketinga je izboljšati položaj spletnega mesta med rezultati v iskalnikih.

Google oglaševanje (zakup ključnih besed) na ključne besede je danes najučinkovitejši način pridobivanja obiskovalcev in potencianih kupcev vaših izdelkov ali storitev. S strokovno analizo vaših spletnih strani in izbiro ciljnih ključnih besed, ki bodo pri vaših potencialnih kupcih najbolj iskane, boste zagotovo povečali prodajo svojih izdelkov in storitev ali prepoznavnost.

Optimizacija je naložba, ki zahteva svoj čas. Redno je potrebno preverjati rezultate, zato vam vsak mesec, po opravljeni optimizaciji, pripravimo statistično analizo, iz katere je razviden položaj vaše spletne strani v iskalnikih in ostali statistični podatki.

E-mail marketing je eden najuspešnejših načinov za resno prodajo preko spleta in jenajhitrejša in najugodnejša oblika komunikacijskega kanala vašega podjetja.

© 2016 Info-net d.o.o. | Izdelava spletnih strani, grafično oblikovanje, CRM sistemi, virtualni katalogi. Splošni pogoji poslovanja