Izdelali vam bomo ponudbo, brezplačni načrt in grafično predlogo za vašo spletno predstavitev. Če boste z osnutkom zadovoljni, ga bomo dodelali in prilagodili vašim željam. Ko bo osnutek popoln in v skladu z vašimi zahtevami, se bomo lotili izdelave vaše nove in unikatne spletne strani. Skupaj z vami bomo predebatirali opcije, in izbrali najboljšo oz. najprimernejšo vaši dejavnosti. Imamo izkušnje in znanje s pomočjo katerih vam lahko omogočimo tisto, kar potrebujete.

Ker predstavlja spletna stran ogledalo vašega podjetja na spletnem tržišču, mora biti izdelana v skladu z vizijo in cilji vašega podjetja. Izdelana mora biti tako, da jo boste s ponosom pokazali vašim poslovnim partnerjem in kupcem. Projekt oblikujemo v skladu z vašo dejavnostjo, potrebami in željami. Predvsem se držimo načel enostavnosti, uporabnosti, kreativnosti v skladu z dejavnostjo.

Izdelava spletnih strani pri nas poteka po točno načrtovanih korakih. Najprej izdelamo osnutek - grafično predlogo spletne strani, ki vam jo pošljemo v pregled. Ko je predloga izdelana do potankosti in potrjena, se lotimo programiranja predloge in postavitve CMS sistema. Ko je sistem pripravljen, predlogo naložimo in prilagodimo sistemske zahteve in spletni strani dodamo vse željene funkcije, module in komponente.

Če vaša spletna stran ne ustreza več vašim potrebam in zahtevam, je ne morete sami urejati, ali pa vam za urejanje vzame preveč časa, potrebuje prenovo. Vašo obstoječo spletno stran bomo posodobili z najbolj stabilnim in uporabniku najbolj prijaznim odprtokodnim CMS sistemom. Prenova spletne strani je neodvisna od obstoječe spletne strani, tako je prehod nemoteč.

Uporabniki mobilnih naprav potrebujejo hitre informacije in to je glavni razlog za izdelavo mobilne verzije spletne strani, ki bo na mobilnih napravah hitro naložena, pregledna in preprosto berljiva. Običajna spletna stran navadno potrebuje veliko časa, da se naloži na mobilni napravi, njen izgled pa je največkrat neprimeren za prikaz na mobilni napravi. S pomočjo mobilne spletne strani dosežemo boljšo uporabniško izkušnjo, saj vključuje prefinjene funkcije in izboljšave, ki zahtevajo minimalno tehnično znanje uporabnikov.

© 2016 Info-net d.o.o. | Izdelava spletnih strani, grafično oblikovanje, CRM sistemi, virtualni katalogi. Splošni pogoji poslovanja