Imate podatke o strankah še vedno v Excelovih tabelah, Wordu, Oulooku? Bi radi poslali tisočim SMS ali elektronsko sporočilo o vaših novih storitvah ali izdelku z enim samim klikom? Potrebujete orodje za E-mail marketing? Se vam nabere toliko stvari v glavi da ne veste več kaj in kdaj morate opraviti? Ste pozabili na sestanek, dogodek oz. drug pomemben termin? Ste pozabili poklicat stranko ob dogovorjenem terminu?

Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili z DA, potrebujete CRM sistem.

Kratica CRM pomeni »Customer Relationship Management«, torej upravljanje odnosov s strankami. Z CRM sistemom lahko povežete, združite in uredite vsa tista sporočila, opomnike in komentarje, ki ste jih s samolepilnimi lističi lepili na monitor, pisali v Excelove tabele, ...

CRM sistem je primeren za vsako podjetje, ki zaradi povečanja obsega strank in zaposlenih nima več jasnega pregleda nad delom s strankami. Primeren je tudi za vse, ki bi radi svoje stranke obveščali preko SMS-a in elektronske pošte o novostih, dogodkih in drugimi pomembnimi obvestili.

V podjetju Info-net d.o.o. smo CRM sistem prav posebej prilagodili občinam, šolam, vrtcem in drugim javnim podjetjem, ki bi radi svoje občane in uporabnike obveščali preko elektronskih ali SMS sporočil.

CRM sistem delovanje
CRM sistem delovanje

CRM sistem delovanje

crm-logo1
crm-logo1

crm-logo1

© 2016 Info-net d.o.o. | Izdelava spletnih strani, grafično oblikovanje, CRM sistemi, virtualni katalogi. Splošni pogoji poslovanja