Nudimo Vam zasnovo, načrtovanje in optimizirano izdelavo namenskih spletnih aplikacij. Spletne aplikacije lahko izjemno nadgradijo Vašo statično spletno stran v mnogo oblikah, odvisno od Vaših potreb, želja in zmožnosti. Lahko olajšajo delo, povečajo produktivnost, prodajo, kredibilnost, ugled ...

Pogosto se zgodi, da obstoječe spletne rešitve ne zadostijo poslovnim zahtevam. Ko se to zgodi, je potrebno razviti novo spletno aplikacijo. To nam ponuja možnost, da razvijemo rešitev, ki bo zadostila posebnim potrebam naročnika.

Povežite aplikacije, ki jih koristite v podjetju in avtomatizirajte svoje poslovne procese.

Virtualne kataloge izdelujemo za časopise, revije, reklamne brošure, almanahe,... Prihranili boste stroške poštnine po klasični pošti, zraven tega pa so veliko več kot le nadomestilo pdf datotek na spletnih straneh, vašim kupcem namreč nudiijo večjo preglednost in enostavnost uporabe. Prepričani smo, da si za vaše kupce želite le najboljše. Naj tudi oni uživajo pri pregledovanju vsebin, saj bodo kupili več in tako boste uživali tudi vi!

Imate podatke o strankah še vedno v Excelovih tabelah, Wordu, Oulooku? Bi radi poslali tisočim SMS ali elektronsko sporočilo o vaših novih storitvah ali izdelku z enim samim klikom? Potrebujete orodje za E-mail marketing? Se vam nabere toliko stvari v glavi da ne veste več kaj in kdaj morate opraviti? Ste pozabili na sestanek, dogodek oz. drug pomemben termin? Ste pozabili poklicat stranko ob dogovorjenem terminu?

Ker v podjetju nismo želeli ponuditi zgolj osnovnega CRM sistema, smo CRM funkcionalnost razširili.

© 2016 Info-net d.o.o. | Izdelava spletnih strani, grafično oblikovanje, CRM sistemi, virtualni katalogi. Splošni pogoji poslovanja