Google + je projekt družabnega deljenja (social sharing project), ki združuje Gmail, Android, Chrome, Googlov iskalnik ter še nekaj novih storitev.

Glavni koncept Google+ se vrti okrog štirih novih ključnih sestavin. Google Circles omogoča selektivno deljenje informacij s prijatelji ali skupinami prijateljev. Uporabnik ustvari nov krog (circle), vanj doda prijatelje in vsebine deli le z njimi.

Storitev Circles želi biti drugačna. Uporabnik bo svoje prijatelje uvrstil v posamezne kroge in s tem dobil možnost nadzora nad tem, kaj bo delil s kom. Gre za nekaj podobnega kot pri Facebookovi možnosti ustvarjanja seznama prijateljev, le da bo pri Googlu vse skupaj precej bolj enostavno, sodelovali pa bodo lahko tudi prijatelji, ki ne bodo registrirani v Google+.

Druga novost je Google Sparks, ki je v osnovi vir novic o temah, ki jih uporabnik sam določi. Poleg tega pa omogoča razpravljanje z drugimi uporabniki (prijatelji). Je nekakšna mešanica RSS bralnika, Googlovega iskalnika, Facebookovega zida in Twitterja.

Komunikaciji v realnem času je namenjen Google Hangouts, ki so ga definirali kot spletno mesto za srečevanje s prijatelji, kjer lahko v živo klepetajo. Tudi prek videokonference, v katero je lahko vključenih do 10 prijateljev.

In nenazadnje je tukaj še mobilna komponenta, ki deluje v navezi z Androidom. Deljenje svoje lokacije, takojšnje nalaganje fotografij in njihovo deljenje s krogom prijateljev, hipno mobilno sporočanje, ...

Naše rešitve

  • izdelava Google Plus profila
  • urejanje in vzdrževanje Google Plus profila
  • ustvarjanje in spremljanje akcij na Google Plus-u
  • sinhronizacija spletne vsebine z Google Plus aplikacijo

Čas izdelave

Čas izdelave je odvisen od kompleksnosti projekta.

© 2016 Info-net d.o.o. | Izdelava spletnih strani, grafično oblikovanje, CRM sistemi, virtualni katalogi. Splošni pogoji poslovanja