Oblikujemo in pripravljamo poslovne tiskovine, publikacije in prospekte, knjige, kataloge, revije, časopise, plakate in reklamne publikacije. Rešitev pripravimo v skladu z projektom, pri čemer upoštevamo načelo kreativnosti in preprostosti. Projekte pripravljamo od ideje do končne produkcije. Pomagamo vam razviti in izboljšati celostno podobo, ki bo zagotavila, da bo vaše podjetje doseglo maksimalni potencial.

Oblikujemo in objavljamo knjige, revije in časopise. Projekte prevzamemo v celoti, vse od ideje do končnega izdelka, pripravljenega za tisk in objavo na spletni strani. Na osnovi ideje pripravimo koncept in tiskano predlogo. Tiskane publikacije izdelujemo v najnovejših tehnologijah in uporabljamo sodobne in moderne oblikovalske zasnove.

Izdelujemo moderno zasnovane predstavitvene kataloge in letake. Na osnovi ideje pripravimo koncept in tiskano predlogo. Tiskane publikacije izdelujemo v najnovejših tehnologijah in uporabljamo sodobne in moderne oblikovalske zasnove. Predvsem se držimo načel enostavnosti, uporabnosti, kreativnosti v skladu z dejavnostjo.

Bodite drugačni, bodite unikatni! Za vas pripravimo unikatne prezentacije in animacije s katerimi boste navdušili vaše kupce in poslovne partnerje. Projekt oblikujemo v skladu z vašo dejavnostjo, potrebami in željami. Predvsem se držimo načel enostavnosti, uporabnosti, kreativnosti v skladu z dejavnostjo. Animacije in prezentacije izdelujemo v najnovejših tehnologijah.

© 2016 Info-net d.o.o. | Izdelava spletnih strani, grafično oblikovanje, CRM sistemi, virtualni katalogi. Splošni pogoji poslovanja